top of page
IMG_7325-bewerktWEBSITE_edited.jpg

Massages

Aanraking is krachtig en helend

Een massage is een cadeau voor je lichaam en geest. Tijdens een massage wordt je je bewust van je lichaam, je spieren, je gedachten en eventuele gespannen lichaamsdelen. Daardoor heeft een massage ook een meditatieve werking. Of je nou een ontspannen massage wenst, een massage met hot stones, een sport massage of een combinatie van deze drie, een massage geef ik op maat voor jou. Lichaam en geest zijn verbonden met elkaar, door middel van een massage breng je deze twee meer in balans. Tijdens een massage worden afvalstoffen afgevoerd en worden je spieren en het bindweefsel zachter en soepeler. Met name als je een combinatie hebt van massage en hot stones kunnen de spieren op een diep niveau ontspannen. Erg belangrijk want teveel stress is erg ongezond.

Als je zwanger bent kan een massage verlichting bieden. Je lichaam verricht een wonder en dat eist een hoop van je lichaam (en geest). Op je zij kan je ontspannen liggen waarbij je buik ondersteund wordt. Zo kan ik je gehele lichaam masseren terwijl je comfortabel ligt. Ook bij een zwangerschapsmassage maak ik de massage op maat naar jouw wensen. 

De massages geef ik in mijn praktijkruimte aan huis in Veessen.

Bel, app of mail me gerust met vragen of om een afspraak te maken.

Prijzen: 

Massage 30 minuten: €40,-

Massage 60 minuten: €55,-

Massage 90 minuten: €85,-

Mocht je niet in de gelegenheid zijn om naar mij toe te komen, kan ik ook naar jou komen. Een massage bij jou aan huis geef ik vanaf een massage van 60 minuten en reken ik €25,- bovenop de standaard prijs. 

Voor een massage in het weekend reken ik een toeslag van €10,- bovenop de standaard prijs.

bottom of page