top of page

Wekelijkse yoga lessen in Epe,
bij De Droomboom aan de Paasvuurweg 7a.
Boek jouw les via MomoYoga:

IMG-20211230-WA0010_edited.jpg

Yin Yang Yoga

Yin Yang yoga bestaat uit 2 yoga vormen. Zoals elke les beginnen en eindigen we altijd in rust. Het eerste deel van de les is gebaseerd op power vinyasa yoga, waarbij we de adem verbinden met beweging. Je wordt sterker, flexibeler en daagt jezelf uit. Het tweede deel van de les bestaat uit 2 a 3 yin houdingen. Daarbij geef je de spieren rust en richt je de aandacht naar binnen. Yin yoga is gebaseerd op de Chinese geneeskunde waarbij het bindweefsel op rek wordt gebracht. Wat mij betreft een hele mooie combinatie van 2 yoga vormen die elkaar versterken.

IMG_7695-bewerktWEBSITE_edited.jpg

Power Vinyasa Yoga

Tijdens een power vinyasa yoga les richten we de aandacht op het bewegen op de ademhaling. Hierbij activeer je de spieren en train je kracht. Een dynamische les, die mij doet denken aan een quote van een yogi: Het leven is dynamisch, dat zijn bepaalde yoga houdingen ook. Deze les maakt jou sterker waardoor je ook sterker in het leven staat. Elke les is anders, met wel terugkomende aspecten. Er is altijd ruimte voor jouw eigen niveau, ik help jou met het bewaken en onderzoeken van jouw grenzen. Tijdens deze yange les is er ook altijd ruimte voor yin. Deze kunnen tenslotte niet zonder elkaar.

IMG_7713-bewerktWEBSITE_edited.jpg

Yin Yoga

Yin yoga is een rustige yoga vorm waarin we op het bindweefsel werken en de spieren laten ontspannen. Door het bindweefsel te activeren worden verschillende processen in gang gezet, waardoor je lichaam herstelt en sterk wordt. De houdingen houden we 3 tot 6 minuten aan. In ons dagelijkse leven is vaak meer yang dan yin aanwezig door veel actie, volle agenda's en haast. Tijdens een yin les kom je tot jezelf. Door de weerstand op te zoeken kun je daadwerkelijk verandering in gang zetten op zowel fysiek als mentaal niveau. Tijdens de yin lessen ga ik hier ook dieper op in. Kom tot rust en vertraging tijdens een yin les en herstel je lichaam op een liefdevolle manier.

bottom of page